måndag 12 april 2010

rosa nyanser i vårsolen

Vad underbart det var att få vara ledig idag, det behövde jag verkligen. Igår höll jag på som en tok här hemma med att dammsuga alla tre våningsplan, måla det sista i "lillrummet", städa upp efter mig och flytta tillbaka skrivbord och bokhyllan i rummet. Det blev mycket springandes i trapporna. Och det fick jag sota för i natt. Kände mig som om jag vägde typ 20kg extra när jag lade mig igår kväll, jag var trött i precis hela kroppen. Och jag har bökat runt hela natten i sängen och inte vetat vart jag skulle göra av magen som bara kändes att vara i vägen. kl 03.00 gav jag upp och gick ner och bredde smörgåsar. Sen låg både jag och Peter och tittade på tv tills kl var 05.00, men vi lyckades till slut somna om en timme tills hans väckarklocka ringde.



Idag blev det en lugn dag med lunch och fika hos den lilla söta donnan på bilden ovan och hennes mamma, Veronica. Det var trevligt, Agnes har blivit så stor sen jag träffade hennen sist, flera månader sen. Det får ta och bli oftare nu framöver när vi ska vara hemma båda två med små bebisar.



Nu har pelargonerna börjat blomma i köksfönstret, men jag kan inte få nog, så jag ska åka upp till stackmora och köpa några fler på onsdag, det har 5st/89kr. Vita ska det bli den här gången.

1 kommentar:

  1. Whi 5st för 89 kr, jag måste nog ta m Melkergubben o åka dit :)
    Hoppas allt är bra !

    SvaraRadera