torsdag 24 februari 2011

Nu sitter den där, på vänster arm. Blev hur nöjd som helst med motivet, men...den känns lite liten, så jag ska nog in till Magnus igen. Han sa att vi kunde lägga till nån mer ros uppåt och neråt, nåt som slingrar sig lite och fyller ut. Jag gillar inte när det blir för fjuttigt, det ska vara rejält om det ska, annars får det va!
Datumet är Seths födelsedatum. Jag håller den andra blank, kanske att det kommer en till liten om några år.

6 kommentarer:

  1. Den var väldigt snygg..
    Men ja, du kan lätt klämma in några till Rosor utan att det ser dumt ut :o)

    SvaraRadera
  2. Fin tattoo du gjort...tyckewr som du at du ska tillbaka coh göra lite till så den fyller ut lite... namnen jag har på armen ska jag göra motiv och bilder på jag med men jag måste onvänta rätt kännsla på bild och ekonomin såklart! Hoppas jag kan bygga ¨på den om något år iaf...

    Angående min design på min blogg!
    Ja du Johanna: som sagt så är det Jonna som gjort denna design, jag har bara valt ut foton och beskrivit vad jag tycker om..sen har hon gjort resten... hon gör designer och säljer!! Det är bara att gå in på hennes blogg och så kan du ta kontakt med henne!! Du kan nämna att du är en vän till mig så kanske hon kan fixa till ett bra pris eller nåt.. det vet jag inte ...inget jag garanterar så du vet... klicka bara på hennes blogg så kommer du garanterat rätt!

    SvaraRadera
  3. Vad fint! Vem gjorde dem? Var hittar man en bra tatuerare? Hur vet man att det kommer att bli bra?

    SvaraRadera
  4. Hallå Anonym: Tack! Det var Magnus Skogs på Redhot tattoo i Mora som gjorde den, han är jätteduktig!! Hur man hittar en bra tatuerare? ja du, om man bor på en sån här liten ort så finns det väl kanske inte så många att välja på, men man får väl gå på vad ryktet säger, och kolla vad den personen har gjort för tatueringar tidigare, eller leta upp nån kändis i stan och betala multum. De kompisar åt mig som tatuerar sig hos honom har då dösnygga motiv. Man kan väl aldrig veta om den blir bra, men om du har en skiss du gillar, och det ser bra ut när han sätter stencilen på armen, så kan det väl inte gå fel, i så fall är man jäkligt kräsen eller kontrollfreak:-)

    SvaraRadera