fredag 9 juli 2010

V 40+4



Idag har jag varit hos barnmorskan, fast jag hoppades att jag skulle slippa det. Jag hade hellre legat på BB vid det här laget. Hon kollade bara blodtrycket (121/77) bebisens hjärtljud (149) och mätte magen (38cm). Så skrev hon en remiss till Specialistmödravården i Mora. Dit får vi troligen komma på torsdag om inte bebisen kommit innan dess. Men Anette var ganska säker på att det hinner bli förlossning före det. Det hoppas jag verkligen med.

Okynneshandlade lite på fm. Leksaksaffär`n i Orsa har 50% på alla barnkläder. Så det blev lite fynd. Jag passade på att handla nånting rosa när det var så billigt (49:- för två bodysar) om det blir en flicka. Hon ska väl inte behöva ha bara blått och grönt, lite rosa tänker mamma offra sig att sätta på henne i så fall.

På em var vi och hälsade på Jenny och Magnus och lilla max som är två veckor gammal. Vi fikade och fick lite info om förlossningen och BB. Skönt att höra någon som varit på den nya förlossningen som är nöjda. Det skrivs ju en del negativt i tidningen och så.
Vi blev kvar där ganska länge, så att laga middag lät jobbigt, det blev donken på vägen hem, tyvärr, för inte finns det då något som är gott på deras meny. Nu blir det bara att klubba ner sig i soffan med en skål jordgubbar, dålig fredags-tv och fortsätta vänta på att det lilla livet ska komma ut.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar