torsdag 4 mars 2010

V 23

Nu har vi gått 22+3 veckor ihop jag och magen, så vi är alltså inne i vecka 23. Det känns bra att det går åt rätt håll nu, man kan ju liksom börja ha nedräkning. Jag har inte varit till barnmorskan än sen vi var på ultraljud. Jag hade en tid i tisdags men behövde jobba, så hon sa att om jag mådde bra kunde vi skjuta upp det till nästa vecka. Det ska faktiskt bli kul att gå dit å få visa hur magen växer. Jag mår ialla fall bra det jag vet. Jag trivs med hur min kropp växer, det är bara lite jobbigt att tuttarna växt så in i bomben, jag inser nu hur mycket jag saknar mina små nätta bröst som alltid hållt sig där dom ska :-) Och mindre lär dom ju inte bli på ett bra tag sen när man ska amma, då lär dom väl explodera, skämt å sido. Måste åka och shoppa någon dag, har inte en bh som passar längre, får kämma in melonerna i en något liten sport-bh så länge, Phuu!
Jag måste börja tänka efter när jag gör saker, glömmer nästan ibland bort att jag är gravid och kör på mitt race som vanligt, tex med skotern, när jag är och handlar tar jag alltid en korg och sen går jag och muttrar och konkar den tunga, fulla korgen, istället för att vara så smart och ta en vagn. Och hemma springer jag upp och ner som jag vet inte vad i trapporna istället för att göra flera saker på varje våningsplan. Man får igen det på kvällarna, för då är jag helt slut och är stel som en pinne, å pustar och stonkar när jag ligger i soffan. Om jag precis kommit ner i tvättstugan eller nåt, så ringer telefonen, så typiskt. Jag ska nog installera telefon i tvättstugan och i mitt pysselrum. men då lär det väl vara mobilen som ringer istället som oftast ligger på köksbordet. Nä sluta gnäll nu, och börja organisera dig bättre och försök ta det lite piano på dagarna, Johanna! Men det är inte så lätt när man har så mycket ideèr i huvudet som vill ut, och genomföras helst på en gång nu med det samma.
Jag kunde inte låta bli. Den här bodyn såg vi när vi var i Usa, men den var så dyr så det blev inget köp. Nu när jag var in på en sån där nätbutik ni vet :-) http://www.evilout.se/ så hittade jag den på REA, på en svensk sida till och med, så det blev ju ingen dyr frakt heller. Köpte stl 1-1½ år, så våran lilla goding kan ha den på sig nästa sommar när vi ska på cruising och olika träffar, hihi. Greaser betyder typ raggare.

3 kommentarer:

  1. Jätte fin bebismage!!! Å snygg tatuering oxå ;-)

    SvaraRadera
  2. Vilken fin mage gumman =) Försök å vila lite mellan varven också =) Puss puss /V

    SvaraRadera
  3. Hej hej!
    Tack för titten! Hoppas du mår bra med bebismagen! Ser en fin spegel också i bakgrunden. Kram till dig och ha det bra!
    Marie..

    SvaraRadera