söndag 14 mars 2010

Tulpaner i solskenet




Tulpaner är väl för härliga blommor. De är billiga att köpa, det står sig länge och man kan variera sig i alla dessa färger. Det blir en ny bukett varje vecka nu fram tills de försvinner. De finns att få tag på tills efter påsk ialla fall, sa Iris på blomsteraffären. Jag köper bara tulpaner hos Stackmora trädgård, det är väl en vana sen den tiden man var sambo med sonen i företaget, och så vill jag försöka gynna de butiker som finns på orten.

5 kommentarer:

  1. Gillar oxå tulpaner,dom e ju så fina =D!!
    Kramen!

    SvaraRadera
  2. Fina blommor och fina bilder =)
    Och absolut håller jag med dej om att man ska gynna de butiker som finns på orten.

    SvaraRadera
  3. Hej Johanna, jag undrar hur mån får till det med "bloggar jag följer" för att kunna se bilder på senaste inläggen där!?

    SvaraRadera
  4. Äh fan, får det inte att funka... Kommer bara upp om jag vill flytta upp eller ner dem eller redigera eller tabort, ¨får trixa mer sen, men tack ändå.. Hoppas du får en fin helg! Kram på dej oxå!

    SvaraRadera
  5. Hejsan! Du får ursäkta om jag inte skickat några bilder till de där ljuspåsarna. Men våran data krascha här så alla bilder ligger på den. Synd :( men har lämnat in den så de ska rädda bilderna.

    Ja det var verkligen hur roligt som helst å skriva in sig :) Hur många veckor har du gått ?
    Ja det var verkligen synd :( men jag har sagt till han att huvudsaken att han närvarar på Ultraljudet och förlossningen :D

    Japp allt är bra med magen. Veckorna går så det är skönt :)
    Kram

    SvaraRadera