onsdag 4 november 2009

Det känns lite tråkigt den här tiden på året innan snön dimper ner, det är ju bara mörkt och trist. Det är liksom inget för mig, jag vill ha ljus. Visst är det mysigt att ha tända ljus hemma på dagtid och mysa, men inte flera dagar i sträck, Jag behöver energi.

Ihelgen har det varit jobba, tapetsera och mys i soffan som stått på schemat.
Jobbade fredag till lördag och söndag till måndag, så det var på lördagen man fick klämma in tapetseringen och myset. På kvällen kände man att man hade förtjänat en riktigt god måltid med fläskfile, rotsaksgratäng och pepparsås.



Sen blev det mys för hela slanten, ja vi orkade inte så mycket annat för vi var så knökmätta. Att man alltid äter för fort och för mycket när det är såå gott och man är såå hungrig!
Missen brukar också vara med och mysa, nu har hon fått för sig att hon promt ska knöla ner sig nånstans där Peter redan ligger. Men finns det hjärterum så finns det stjärterum. Hon har det bra missen, det enda hon gör är att ligga i soffan och mysa, äta lite, gå ut en snabbis och göra sina behov och sen in och lägga sig igen, hon har inga bekymmer här i livet hon inte!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar